Díjazás

Grafológiai elemzések

TELJES SZEMÉLYISÉGKÉP ELEMZÉS

Ha a  pozitív, erősítő, előrevivő tulajdonságaid mellett az el nem fogadottakkal is szembenéznél.

A teljes személyiségkép készítés alapos, pontos elemzésre ad lehetőséget, így az írásképed elemzésével megtudhatjuk, milyen rejtett erősségeid és gyengeségeid vannak.

Ha újra és újra ugyanazokban az ismétlődő élethelyzetekben találod magad, tanulási, munkahelyi, párkapcsolati nehézségeid jönnek elő és nem érted miért, akkor ez az elemzés neked való.

teljes személyiségképedet bemutató grafológiai elemzés díja 
35.000 Ft.

PÁLYAVÁLASZTÁS / PÁLYAMÓDOSÍTÁS ELŐTT

Ha szeretnéd megismerni, hogy mi jellemez a tanulás, munkavégzés, gondolkodás-intellektus terén.

Pályaválasztás előtt állóként jó ha tisztában vagy azzal, hogy milyen erősségeid és milyen fejlesztendő képességeid vannak. Ugye milyen felemelő érzés lenne tudni, milyen irányba kellene haladnod? Lehet hogy legalább sejted, érzed.

Ha mégis gyötör a bizonytalanság, ne fuss felesleges köröket, kérd az elemzést.

pályaválasztást segítő grafológiai elemzés díja 15.000 Ft.

Válassz névelemzést

Születés előtti névelemzés –
Babaváró névválasztó

Ha ezt az elemzést választod, már gyermeked születése előtt tudni fogod, neve alapján milyen tulajdonságokkal ruházod fel Őt.

Ára: 12.000,- Ft/vezeték- és keresztnév
Minden további választott keresztnév 5.500,- Ft/név

SZÜLETÉSI VEZETÉK- ÉS KERESZTNÉV ÉS/VAGY FELVETT NEVED ELEMZÉSE A SZÜLETÉSI DÁTUMODDAL – KÜLDETÉSED, SORSOD ÉLETUTADON

Ha ezt az elemzést választod megtudod, hogy jellemeddel, viselkedéseddel mit mutatsz másoknak, és hogy mi a sorsfeladatod életutadon.

Ára: 17.000,- Ft/vezeték- és keresztnév + születési dátum

Névválasztás házasságkötés előtt – Az IGEN és ami vele jár

Akár többféle névvariációt is kipróbálhatsz, melyik hordozza a neked legjobban tetsző energiákat, melyik névvel tudsz legjobban érvényesülni anyagi, szellemi, érzelmi területen.

Ára: 15.000,- Ft/vezeték- és keresztnév
Minden további elemzésre kerülő név 5.500,- Ft/név

Válás után – Új élet, új név

Ezzel az elemzéssel más szemszögből tekintesz válásod utáni életedre. A kielemzett névvariációkból eldöntheted, melyik név melyik területének energiái segítenek a talpraállásban, újrakezdésben.

Ára: 15.000,- Ft/vezeték- és keresztnév
Minden további elemzésre kerülő név 5.500,- Ft/név

Nevedből hiányzó betűszámok vizsgálata

Ha kíváncsi vagy mely számok dominálnak és mely számokkal nem találkozol egyáltalán nevedben. Részletesen leírom, mely területeket kell fejlesztened hogy egyensúlyba hozd ezeket az életedben.

Ára: 12.000,- Ft/vezeték- és keresztnév

Amennyiben a felsoroltakon túl más összetételű névelemzéseket szeretnél kérni, vedd fel velem a kapcsolatot az agnes@halkaagnes.hu e-mail címen, Facebook messenger üzenetben, vagy telefonon.

Ha 1 napos határidővel, vagy hétvégén, szombatról-vasárnapra, illetve munkaszüneti napon kérsz névelemzést, természetesen egyéni megbeszélés alapján elkészítem, de sürgősségi felár ellenében.
A sürgősségi díj 15.000,-Ft az általad választott elemzés díján felül.

Elemzések Neked

Ismerd meg a nevedben és írásodban rejlő igazságokat!

Ha velem dolgozol, garantálom, hogy

  • 100% tudásommal készítem el az elemzést,
  • csak rád figyelek, személyes és egyedi értékelést kapsz,
  • diszkrécióval kezelek minden információt, a teljeskörű titoktartás, mint numerológust és grafológust kötelez erre, melyről az Adatvédelmi tájékoztatóban is olvashatsz.
Amennyiben a felsoroltakon túl más összetételű névelemzéseket szeretnél kérni, vedd fel velem a kapcsolatot az agnes@halkaagnes.hu e-mail címen,  Facebook messenger üzenetben, vagy telefonon.
Ha 1 napos határidővel,  vagy hétvégén, szombatról-vasárnapra, illetve munkaszüneti napon kérsz numerológiai elemzést, természetesen egyéni megbeszélés alapján elkészítem, de sürgősségi felár ellenében.
A sürgősségi díj 15000,-Ft az általad választott elemzés díján felül.

Vélemények

T. Szilvia

választott elemzés: grafológia, pályaorientáció

"Pályaorientációs irányban kértem Halka Ágnes segítségét. Csak pozitív élményem van a tanácsadással kapcsolatban.

Olyan kérdésekre kaptam választ, amelyek évek óta foglalkoztattak már. Mindig is éreztem, hogy nem jó helyen vagyok, mostmár azt is tudom, miért. A jellemzésem olvasása közben azt éreztem, nyitott könyv vagyok egy ilyen jó grafológus szakembernek, mint Ágnes. Azt gondolom, jó dolog néha kikérni egy olyan ember véleményét, aki objektíven tud véleményt és tanácsot mondani.

A szakértelme mellett az emberi hozzáállása is nagyon szimpatikus volt, tetszett, hogy telefonon szóban is segítséget adott, és biztosított arról, hogy bármikor kereshetem, ha eszembe jutnak még kérdések. Így is tett, nagyon kedves és készséges volt.

Hála az elemzésnek mostmár tudom, milyen pálya a legalkalmasabb számomra, el is tudom képzelni magam benne, sőt, nagyon lelkes lettem, neki köszönhetően új célokat tudtam kitűzni. Ágnes ebben a folyamatban is támogatott azzal, hogy olyan további kontaktokat ajánlott, akik segíteni tudnak a céljaim elérésében.
Jó szívvel ajánlom Halka Ágnest mindenkinek, aki pályaválasztás előtt áll, vagy aki később válik útkeresővé, esetleg nem biztos a hivatásában, vagy aki egyszerűen csak többet szeretne megtudni a saját tulajdonságairól, működéséről. Egy dolgot sajnálok csak, hogy nem évekkel ezelőtt kértem Tőle segítséget."

Busch Rea

választott elemzés: numerológia, válás után

„Ági 3 elemzést készített nekem, válásom utáni névváltoztatásomhoz. A férjezett nevem, a leánykori nevem és a leánykori vezetéknevem a mindenki által használt becenevemmel, ami nagyon közel áll hozzám.

Nem volt könnyű dolgom, hiszen nagyon mélyen kellett magamba néznem, hogy melyik név energiája hordozza azokat a rezgéseket, amelyeket megélni és a környezetem felé sugározni szeretnék a jövőben. Nem volt egyértelmű, hiszen már a férjezett nevem is elég régóta használom, de kicsit keményebbnek éreztem az életemet ezzel a névvel és nem éreztem igazán magaménak.

Ági elemzése rámutatott, hogy ha a leánykori nevemet és a becenevemet fogom használni, felerősödhetnek körülöttem azok az energiák, amik kicsit levesznek a keménységből és az igazi énemre jellemző lazább, társaságkedvelőbb személyiségemet helyezik előtérbe. Hálás vagyok, hogy ebben segített nekem!” 

Telefon

+36 30 373 2330

Telefon

+36 30 373 2330