Névelemzés

Mit adhat a névelemzés?

A betűk és a számok nem hazudnak. Nevedben ugyanúgy mint írásodban, ott van a múltad lenyomata, családi örökségeid melyet cipelsz magaddal, a lehetőségek melyeket születésedkor megkaptál az élettől, de félelmeid, gátlásaid, kudarcaid visszatartanak attól hogy értékes, tettrekész, szerethető emberként éld mindennapjaidat.

Téged is érdekel, mit árul el rólad a neved?

Kérd az elemzést most!

Mire specializálódtam

Numerológiában a névelemzésre helyezem a fókuszt. A névelemzés, számmisztika nem jósol, hanem  elemez.

Amikor megszületünk, szüleinktől egy nevet, a Világegyetemtől pedig egy számot kapunk. Éppen ezért a numerológia  szoros kapcsolatban áll az asztrológiával,  kölcsönösen kiegészítik egymást.

A számelmélet atyja, Püthagorasz is  a számok bűvöletében élt. A számok csakugyan hordozzák, feltárják, megismertetik minden dolog tartalmát. Az elemzéssel fény derül jellemedre,  külső és belső, látható vagy rejtett tulajdonságaidra, hibáidra.

Elemzések

Születés előtti névelemzés 
Babaváró névválasztó

Azoknak a szülőknek, akiknek fontos, hogy születendő gyermekük névválasztásával a lehető legkedvezőbb energiákkal indítsák el őket az életbe.

Gyermeked születési képletét  nem tudod befolyásolni, de  nevét már igen. Ez az első ajándék, amit a szüleitől, Tőled kap. Ugye tisztában vagy vele, hogy egy név nem csak attól érdekes, hogy első hallásra furcsa, meghökkentő, dallamos, vagy épp divatos a hangzása?

A vezetéknevéhez választott keresztnévvel, melyet gyermekednek adsz:

  • te választod meg és döntesz arról,  életében mennyire tudja majd kimutatni  érzelmeit, legtitkosabb vágyát, milyennek szeretné ha látja környezete,

  • megmutatja jellemét,  hogyan viselkedik,  mit mutat másoknak.

  • megtudod hogyan ítélik majd meg mások, milyen lesz a benyomásuk róla.

Ára: 12.000,- Ft/vezeték- és keresztnév
Minden további választott keresztnév 5.500,- Ft/név

Testvérek névelemzésének díja egyéni megbeszélés szerint alakul.

Ha ezt az elemzést választod, már gyermeked születése előtt tudni fogod, neve alapján milyen tulajdonságokkal ruházod fel Őt.

Születési vezeték- és keresztnév és/vagy felvett neved elemzése a születési dátumoddal  – küldetésed, sorsod életutadon

Én is, te is, gyermeked, szüleid, barátaid saját matematikai kódokkal rendelkezünk. Ezeket a kódokat a numerológia által a neved és születési dátumod alapján lefordítom, hogy megtudd ismered-e, tudod-e és egyáltalán vállalod-e saját előnyeidet, hátrányaidat, jó tulajdonságaidat és esetleges hiányosságaidat. Akit segítségül hívok ebben Cheiro, a modern idők egyik legnagyobb asztrológusa (1866-1936).

Az általam használt kulcs tehát a Cheiro-számkulcs, kiegészítve a magyar nyelvben található betűk értékével.

A komplett elemzésből megtudod, mi a küldetésed, legfontosabb feladatod az életedben, mi a sorsod, mely egyben iránytű is életutadon.

Ára: 17.000,- Ft/vezeték- és keresztnév + születési dátum

Ha ezt az elemzést választod, szüleidtől kapott nevedet, házasság útján felvett nevedet melyet most használsz,  vagy bármely, általad használt becenevedet kielemzem. Ha előtagot is használsz, pl. Dr., Ifj., az is megváltoztatja neved rezgését.

Emellett egyfajta iránymutatást kapsz arról, mi jellemzi az életed során elért eredményeket hivatásod,  társas kapcsolataid, az üzleti élet területén.

Névválasztás házasságkötés előtt Az IGEN és ami vele jár

Házasságkötés előtt állsz. Minden készen áll a nagy napra, de egy valamiben még bizonytalan vagy. Mi legyen az új neved? Párod családjának is megvan a saját története, saját sorsa.

Az igennel és neve felvételével már elkalandoztál saját életutadtól, sorsodtól.  Az új neved új energiákat, új betűket, új életet jelent és Te ezt elfogadod szerelemből, szeretetből. Bevállalod?

Ára: 15.000,- Ft/vezeték- és keresztnév
Minden további elemzésre kerülő név 5.500,- Ft/név

Ha ezt az elemzést választod, akár többféle névvariációt is kipróbálhatsz, melyik hordozza a neked legjobban tetsző energiákat, melyik névvel tudsz legjobban érvényesülni anyagi, szellemi, érzelmi területen.

Válás után – Új élet, új név

Házasságodat – bármilyen nevet is használtál – végigkísérte ez ezen időszak alatt viselt vagy felvett neved minden rezgése, annak jó és kevésbé előnyös hatásaival együtt. Számtalanszor bemutatkoztál, milliónyi helyen aláírtál.  Ilyenkor mindig ezt a nevet rezegtetted.

De tudd, hogy életed során egyszer megváltoztathatod! 

Ha bizonytalan vagy abban, hogy megtartsd eddigi nevedet vagy új névvel kezdj új életet,  tégy próbát!

Ára: 15.000,-Ft/vezeték- és keresztnév
Minden további elemzésre kerülő név: 5.500,-Ft/név

Ha ezt az elemzést választod, máris más szemszögből tekintesz válásod utáni életedre. A kielemzett névvariációkból eldöntheted, melyik név melyik területének energiái segítenek a talpraállásban, újrakezdésben.

Nevedből hiányzó betűszámok vizsgálata

Blogomban olvashatsz elemzéseket arról, hogy a hiányzó betűszámok a helyes meglátás, a jól működő ítélőképesség hiányát jelzik akár a munkában való sikertelenség, a pénzhez fűződő negatív viszony, akár társas kapcsolatok terén.

A Cheiro számkulcs alapján kiszámolom, nevedben mely számok hiányoznak. A nevedben azonos számok, előfordulásuk gyakoriságától függően lehetnek átlagos, erős, vagy optimális hatásúak, de akár negatív hatásúak is.

Ára: 12.000,- Ft/vezeték- és keresztnév

Ha ezt az elemzést választod, látni fogod hogy mely számok dominálnak és mely számokkal nem találkozol egyáltalán nevedben. Részletesen leírom, mely területeket kell fejlesztened hogy egyensúlyba hozd ezeket az életedben.

Amennyiben a felsoroltakon túl más összetételű névelemzéseket szeretnél kérni, vedd fel velem a kapcsolatot az agnes@halkaagnes.hu e-mail címen, Facebook messenger üzenetben, vagy telefonon.

Ha 1 napos határidővel, vagy hétvégén, szombatról-vasárnapra, illetve munkaszüneti napon kérsz névelemzést, természetesen egyéni megbeszélés alapján elkészítem, de sürgősségi felár ellenében.
A sürgősségi díj 15.000,-Ft az általad választott elemzés díján felül.

Vélemények

Busch Rea

választott elemzés: numerológia, válás után

„Ági 3 elemzést készített nekem, válásom utáni névváltoztatásomhoz. A férjezett nevem, a leánykori nevem és a leánykori vezetéknevem a mindenki által használt becenevemmel, ami nagyon közel áll hozzám.

Nem volt könnyű dolgom, hiszen nagyon mélyen kellett magamba néznem, hogy melyik név energiája hordozza azokat a rezgéseket, amelyeket megélni és a környezetem felé sugározni szeretnék a jövőben. Nem volt egyértelmű, hiszen már a férjezett nevem is elég régóta használom, de kicsit keményebbnek éreztem az életemet ezzel a névvel és nem éreztem igazán magaménak.

Ági elemzése rámutatott, hogy ha a leánykori nevemet és a becenevemet fogom használni, felerősödhetnek körülöttem azok az energiák, amik kicsit levesznek a keménységből és az igazi énemre jellemző lazább, társaságkedvelőbb személyiségemet helyezik előtérbe. Hálás vagyok, hogy ebben segített nekem!”

Névelemzés Neked

Ismerd meg a nevedben rejlő igazságokat!

Bármelyik névelemzést választod:

  • Tudd, a nevet melyet szüleidtől kaptál, valójában Te kérted tőlük. Felvállaltad  a neved által gerjesztett rezgéseket akár anyagi, szellemi vagy érzelmi területen annak minden örömével, nehézségével együtt.
  • Külsőségek, pénz, hatalom … helyett fejlődés, értékrend változás, tudatosság. Vedd végre észre, a lényeg benned van, csak nézz befelé, elemezz!

Ha velem dolgozol, garantálom, hogy

  • 100% tudásommal készítem el az elemzést,
  • Csak rád figyelek, személyes és egyedi értékelést kapsz,
  • Diszkrécióval kezelek minden információt, a teljeskörű titoktartás, mint numerológust kötelez erre, melyről az Adatvédelmi tájékoztatóban is olvashatsz.

A kártyás tranzakcióknál néha fennakadások tapasztalhatók a folyamatos fejlesztések miatt. Amennyiben sikertelen fizetést tapasztalsz, kérlek írj nekem az agnes@halkaagnes.hu e-mail címre.

Tudnivalók az elemzésről

Az alábbiakra lesz szükségem Tőled:

Ahhoz, hogy elkészítsem számodra a pontos, személyre szabott az elemzést, az alábbiakra van szükségem az elemzés elkészítéséhez:

1.  Születés előtti névelemzés -Babaváró névválasztó

Az elemzés elkészítéséhez vezeték- és választott keresztnév / keresztnevek megadása szükséges.

2. Születési vezeték- és keresztnév és/vagy felvett neved elemzése a születési dátumoddal – Küldetésed, sorsod életutadon

Az elemzés elkészítéséhez vezeték- és keresztnevedre (ha használsz előtagot, arra is), valamint születési dátumodra van szükségem.

3. Névválasztás házasságkötés előtt – Az IGEN és ami vele jár

Az elemzés elkészítéséhez vezeték- és keresztneved megadására van szükségem, melyet házasságodban használni szeretnél.

4. Válás után – Új élet,  új név

Az elemzés elkészítéséhez arra a vezeték- és keresztnevedre van szükségem, melyet válásod után tervezel használni.

5. Nevedből hiányzó betűszámok vizsgálata

Az elemzés elkészítéséhez vezeték- és keresztneved megadására van szükségem.

Menete

1. Jelentkezz online az elemzésre. Tetszőleges témájú és számú elemzést választhatsz.

2. Én elküldöm neked a díjbekérő számlát emailben.

3. Az átutalás beérkezését követően 5 munkanapon belül, vagy egyéb esetben közösen egyeztetett időpontra elkészítem az elemzést / elemzéseket. Az elemzést kérheted postai úton, vagy e-mailben, pdf. formátumban.

Telefon

+36 30 373 2330

Telefon

+36 30 373 2330